DETALJNA PRETRAGA

Venecija

Ne propustite izlet u jedan od najljepših gradova svijeta koji je prozvan „gradom mostova“ i smješten na 118 otoka! Venecija, ovaj živi muzej očarati će vas neizbrisanim tragovima svoje prošlosti, svojim kanalima i mostovima (Most Rialto, Most Uzdaha), Trgom Sv. Marca i prekrasnom bazilikom iz 8. St. Šetajući mnogim uličicama koje su nekada davno bile okupljališta umjetnika, gdje svaka zgrada i palača ima svoju skrivenu priču , vidjet ćete umijeće venecijanskih majstora arhitekture. Imati ćete i mogućnost prisustvovati izradi jednog od simbola Venezie, prekrasnog i jedinstvenog stakla Murano. A za kraj, ostaviti ćemo vam dovoljno vremena da i sami otkrijete poneku tajnu koju skriva ovaj najromantičniji grad na svijetu! 

Nacionalni park Brijuni 

Nacionalni park Brijuni oaza je veličanstvenog sklada čovjeka, biljnog i životinjskog svijeta. Na Brijunima je upisano gotovo 700 vrsta raslinja, oko 250 vrsta ptica, dok blaga mediteranska klima čini ovo mjesto ugodnim i ljekovitim. Upoznavanje Brijuna odvija se turističkim vlakom kroz različite vizure prirodnih ljepota; kroz safari-park, uz bizantski kastrum, rimsku rezidencijalnu vilu u zaljevu Verige, te druge ljepote i znamenitost poput izložbe istarskih fresaka i kopije glagoljičkih spomenika, prirodoslovne zbirke te arheološkog muzeja. 

Nacionalni park Plitvičkih jezera 

Kompleks Plitvičkih jezera, proglašen je nacionalnim parkom 1949. godine, šumovit je planinski kraj u kojem je nanizano šesnaest prekrasnih manjih i većih jezera kristalne modro-zelene boje. Vodu dobivaju od brojnih rječica i potoka, a međusobno su spojena pjenušavim kaskadama i šumnim slapovima. Iznimne prirodne Ijepote jezera i slapova, bogatstvo flore i faune, šume i planinski zrak, šetnja šumskim stazama i drvenim mostićima ili pak vožnja malim vlakićem ili brodićem, ostavit će neponovljiv doživljaj prirode, njene snage i ljepote! 

Rafting i canoing 

Doživite avanturu u netaknutoj prirodi na jednoj od najljepših, najuzbudljivijh rijeka u Hrvatskoj te krenite zajedno s nama u osvajanje rijeke Kupe! Vodimo vas u okrilje netaknute prirode, gdje ćete doživjeti uzbuđenje pripremajući se za canoeing i rafting. U pratnji iskusnih instruktora i animatora, spustit ćete se niz rijeku i započeti osvajanje laganih brzaca te pokazati svoju vještinu veslanja! Tipičnim goranskim ručkom okrijepit ćemo vas na polovici puta, nakon čega slijedi još malo uzbuđenja koje vam nudi rijeka Kupa te povratak u Istru u popodnevnim satima.

Ronjenje u Istri

Pozivamo vas na avanturu koja će otkriti sve ljepote podmorja istarskog poluotoka, bogatstvo raznolikog i očuvanog biljnog i životinjskog svijeta, ali i mnoštvo podvodnih zidova i grebena, spilja i olupina brodova. Odaberite jedan od raznovrsnih tečajeva za početnike ili napredne ronioce, ili jednostavno iznajmite ronilačku opremu te istražite olupine potonulih brodova, raznobojan biljni svijet pod morem i neobične morske vrste poput morskog konjića i hobotnice. Uz sve to zabavite se uz program „Lov na podvodno blago“ gdje možete osvojiti zanimljive nagrade!
 

Jahanje - Konjički klub SOKO

Krajolik centralne Istre fantastično je odredište za aktivan odmor i sve ljubitelje jahanja.
 
Smješten na predivnom dijelu središnje Istre, kod Pazina, u malom mjestu Slokovići. Konjički klub SOKO je službeno otvoren 2004, nudi aktivan odmor duž dolina i livada istarskog poluotoka. Jahači će prolaziti kroz nezaboravan krajolik. Konjički klub vodi obiteljski stručni tim i poziva vas da im se pridružite i doživite zajedno s njima ljepote mitskih krajolika i gostoljubivost ambijenta.
 
Naš glavni cilj je osigurati da svaki posjetitelj provede nezaboravan odmor s nama.
e-mail: kksoko@net.hr
 

Windsurf

Ako ste zaljubljenik valova, mora i vjetra, onda je ovo savršena sportska aktivnost za Vas!! Bez obzira da li ste početnik ili iskusan windsurfer, možete iskoristiti sunčan i vjetrovit dan te se prepustiti snazi valova! Vodimo vas u Premanturu, pokraj Pule gdje su valovi savršeni za svakog surfera! Za početnike je osiguran tečaj s instruktorom koji će pokazati sve tehnike i tajne windsurfinga, a oni više iskusni mogu uživati u dvosatnoj vožnji valova! Po povratku, svratit ćemo na ručak u istarski restoran Idila Rakovci te zaključiti ovaj uzbudljivi dan !
Copyright © 2015 Euro-tours. Sva prava pridržana.