DETALJNA PRETRAGA

Kako rezervirati


PRETRAGA SMJEŠTAJA
U nekoliko koraka možete rezervirati smještaj za Vaš odmor. Kako biste našli smještaj koji najviše odgovara vašim potrebama možete koristiti tražilice na našoj stranici. Pretragu je moguće vršiti po destinaciji, po vrsti smještaja, po željenom terminu i po imenu objekta.

IZBOR SMJEŠTAJNE JEDINICE
Kako biste što lakše izabrali objekt koji najviše odgovara vašim očekivanjima, priložili smo Vam velik broj informacija o samom objektu i njegovoj okolici. Uz svaki objekt naći ćete detaljan opis karakteristika i veliki broj fotografija. Izaberite jedinicu u kojoj želite boraviti te klikom na gumb "pošalji upit“ ili rezerviraj" pošaljite upit na koji će vam u roku od 24h biti poslan odgovor, potvrda raspoloživosti ili alternativna ponuda.

OPĆI UVJETI PRUŽANJA USLUGA SMJEŠTAJA
Smještajne jedinice opisane su prema službenoj kategorizaciji, te na temelju uvida u stvarno stanje smještaja. Dolazak gostiju predviđen je od 15:00 do 20:00h. Smještajna jedinica mora se napustiti do 10:00h. Kućni ljubimci dozvoljeni su samo u smještajnim jedinicama kod kojih je posebno naznačen prihvat kućnih ljubimaca uz dodatnu nadoplatu.
U cijenu je uključeno: tjedna promjena posteljine, toaletni papir (samo na dan dolaska), upotreba vode, struje, plina i završno čišćenje. Neovisno o tome, gost je dužan na dan odlaska ostaviti apartman u stanju kakav je nađen.

CIJENE SMJEŠTAJA
Cijene smještaja uključuju osnovnu uslugu kako je opisano uz smještajnu jedinicu iz rezervacije. Cijene smještajnih jedinica objavljene su u EUR-ima, te se obračunavaju u KUNAMA. EURO TOURS zadržava pravo promjene objavljenih cijena u slučaju promjene tečaja.

REZERVACIJE I UPLATE
Upiti i rezervacije smještaja primaju se e-mailom, faxom, pismeno ili osobno u poslovnici EURO TOURS-a. Prilikom izvršene rezervacije gost potvrđuje da je upoznat s Općim uvjetima pružanja smještaja te da ih u cijelosti prihvaća. Za rezervaciju smještaja potrebno je uplatiti akontaciju, u iznosu koji odredi EURO TOURS.

POTVRDA I UPLATA REZERVACIJE
Nakon pismene potvrde rezervacije i vaše uplate, rezervacija postaje valjana.
             
Rezervaciju možete uplatiti bankovnom doznakom na slijedeći bankovni račun:
ISTARSKA KREDITNA BANKA UMAG d.d.
"EURO TOURS" d.o.o. Poreč, Partizanska 4/1
BANK  ACCOUNT: 1110018436
SWIFT: ISKBHR2X
IBAN: HR7923800061110018436
                                                  
 
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama (VISA, MAESTRO, MASTERCARD) uz nadoplatu 5% na cijenu usluge!
         
          
                                                           Želimo Vam ugodan odmor ! !
.
Copyright © 2015 Euro-tours. Sva prava pridržana.